Kategorier
lån

Overvejer du at købe en ny grill?

De triste og grå regnvejrsdage får enhver til at drømme sig væk til lunere himmelstrøg og græs mellem tæerne. Måske er du begyndt tænke tilbage på de skønne solskinsdage i haven med duften af nyslået græs, kvidrende fugle og kul på grillen. Findes der noget bedre? Selvom der er noget tid inden det bliver sommer igen, er det altid tilladt at drømme. Du kan med fordel begynde at gøre dig nogle overvejelser omkring dit grilludstyr. Skal du have dit første grillsæt, eller trænger den gamle halvrustne grill til en opgradering? Uanset hvad kan det hurtigt løbe op rent prismæssigt. Lån penge til din kommende grill allerede i dag og spar besværet.

 

Kul- eller gasgrill?

I dag er udvalget af både kul- og gasgrille utroligt stort, og du kan finde dem hos mange forskellige forhandlere:

  • Hvis du er en af dem, der er glad for den traditionelle duft af en kulgrill, kan du meget passende anskaffe dig sådan en. Med en grillstarter som ekstraudstyr er du allerede godt kørende.
  • Hvis du derimod gerne vil have en grill, der er nem at tænde op og som sviner noget mindre, så kan en gasgrill være en god løsning. En gasgrill er også nem at bruge om vinteren, da den hurtigt kan tændes, når julestegen skal laves.

 

Begge grille fås i mange forskellige størrelser, så selvom du sikkert oftest kun støder på små runde kuglegrille eller kæmpestore gasgrille til seks personer.

 

Alt kan laves på grillen

Du kan bruge en grill til alt slags madlavning:

  • Lækre stege. Ægte grillentusiaster lad sig ikke slå ud af lidt vintervejr. Du kan året rundt bruge din grill til at lave lækre stege – fx and eller flæskesteg til juleaften. En grillet steg får en helt unik smag og kan slet ikke sammenlignes med en almindelig ovnbagt steg.
  • Saftige bøffer. Gode, saftige hakkebøffer er traditionelt grillmad. Byg din egen burger med lækkert tilbehør.
  • Grøntsager på spyd. Til den lidt sundere grillchef, der gerne vil variere sin kost og gøre brug af det store udvalg af grøntsager, der med fordel kan grilles. Alt lige fra champignoner, peberfrugt og løg kan hakkes i tern og sættes på spyd.
  • Intet slår en saftig, saltet majskolbe! Med lidt smør på er den helt udsøgt som tilbehør til din grillbøf.

 

Så hvad venter du på? Tyvstart sommeren og find din kommende grill allerede i dag.