Kategorier
Artikler

Lån på et kreditkort

En af de nemmeste måder at låne penge af en økonomisk Institut er at bruge et kreditkort, tilgængelige fra alle banker, sparekasser og andre finansielle organisationer. De valgmuligheder er enorme, med en bred vifte af renteudgifter, årlige afgifter, loyalitetsordninger og bonuspoint tilgængelige. Men der er to brede områder, som du bør se på:
Årlig rente
For det første hvis du ikke har til hensigt at afbetale dit kreditkort regningen i slutningen af hver måned, så bør du kigge på den årlige rente (APR), denne sats er typisk mellem 13-17% i øjeblikket, og du bør være på udkig efter en kort, der tilbyder som lav en rente som po muligt. Du skal også huske på, at du bliver opkrævet meget højere rentesatser end andre former for låne penge, så hvis du ikke vil betale dine regninger i en lang periode, så skal du seriøst overveje en anden form for lån, der er billigere.
Ekstra fordele
På den anden side hvis du agter at betale off du kreditkort regningen i slutningen af hver måned, skal så du være mere interesseret i de loyalitetsordninger, der er på tilbud. Disse varierer fra at blive tildelt point, hver gang du køber noget (disse punkter kan end mig bruges til indkøbte gaver eller air miles osv), at blot får ‘Cashback’ på alt du køber (typisk 0,5-1% af købet). Du bør også se på niveauet af service, som dit kortselskab tilbyder. De ifølge loven er forpligtet til at tilbyde visse beskyttelse af forbrugeren, men ofte de vil øge denne beskyttelse med andre garantier. Nogle tilbyder udvidede garantier på elektriske varer, ekstra rejseforsikring, når du er på ferie, tilfældig skade forsikring for alle varer, du køber, og endda gratis Kommissionen på hævning af kontanter i udlandet.
Også skal nogle virksomheder afgift et årligt gebyr for at bruge deres kort (især business kreditkortkonti), så disse gebyrer vejes op mod kort fordelene.
Selvom du normalt skal betale off dit kreditkort regninger i slutningen af hver måned, når du åbner en konto kan du blive tilbudt 6 måneder interesse gratis kredit. Dette er ofte en glimrende måde at spare penge, som du dybest set får et rentefrit lån til 6 måneder. Det er endnu mere nyttigt, hvis du er tilladt at overføre nogle kreditkort gæld fra et andet selskab til den interesse gratis tilbud. Men der er en fare for at blive fanget i en dårlig debet cyklus her, overføre din gæld fra kort til kort, indtil det er helt uoverskueligt. Det bedste råd er at sørge for du altid har penge nok i banken eller i en opsparingskonto, til at betale din gæld, når du tager fordel af gratis kredit renteperioden. På den måde du med fordel tjene renter på din opsparing i din bank, men så snart interesse gratis kredit er udløbet, kan du betale hele regningen uden at blive stukket til høje renteudgifter.
Så for at opsummere
Hvis du ikke betaler din månedlige kreditkort regninger, kigge efter en kort, der tilbyder en lav rente
Hvis du betaler månedlige kreditkort regninger, på udkig efter ekstra kort fordele
Interesse omkostningsfrit godskrive perioder er gode nyheder for at spare penge, men pas på at blive fanget i en spiral, gæld
Kreditkort er en dyrere måde at opnå et lån eller låne penge, og du bør undersøge andre billigere former, hvis du har tænkt dig at låne penge på mellemlang og lang sigt