Kategorier
Artikler

Kreditkort er ligesom lån

Kreditkort! Hvis du som de fleste mennesker, du sandsynligvis elsker dem nogle gange og hader dem, andre gange. De kan være en fantastisk måde at administrere din økonomi og de kan være en forfærdelig bill at få hver måned.
Men kreditkort er ikke alle slemt. Hvis vi kunne leve vores liv uden dem, ønsker vi. Men vi kan ikke. Verden er simpelthen ikke bygget måde længere. Virksomheder kræver mere og mere ofte kreditkort som den bedste måde at modtage betaling eller sikkerhed, snarere end kontanter eller checks.
Men et kredit kort er bare et lån. Par folk indse det som sådan, men det er alt det er: blot et lån, som du kan bruge hvis du vil, men du ikke altid bruger. Et kreditkort er som en konstant kreditlinje, der er repræsenteret af stykket plastik du bære i din pung eller taske. Det siger til butiksejeren at nogen har tjekket dig og anses for dig værdig til at modtage en vis mængde af kreditgrænse for købe produktet udbydes til salg.
Anvendes klogt, er et kreditkort et fremragende finansielle værktøj. Den første fordel et kreditkort tilbyder er evnen til at administrere din økonomi. Det betyder, at du kan købe ting, du ønsker eller har brug for og udskyde betalingen, indtil du vælger.
Hvis du har et kreditkort, der giver dig med belønning punkter eller rabatter eller rabat muligheder, en fordel, at kreditkort tilbud er at hjælpe dig med at udnytte din aktuelle køb ved opbygning af punkter eller generere rabatter på penge du bruger.
Den tredje fordel et kreditkort kan tilbyde dig er det ekstra lag af køb beskyttelse. Nogle kreditkort komme med en ekstra forsikring pakke, så køb du gøre det enhver detailhandler er også omfattet af kreditkortet.
Den fjerde fordel et kreditkort kan tilbyde dig, afhænger af kreditkortet du får. Nogle kreditkort tilbud rejseforsikring, Biludlejning forsikring og endda portnerservice mod et mindre gebyr. Afhængigt af hvor travlt dit liv er, eller hvor ofte du rejser eller leje en bil, har disse fordele indbygget i dit kreditkort kan være en klog økonomisk beslutning for dig.
Et kreditkort er bare et løbende lån at du repræsenteres af et stykke plastic. Men anvendes klogt, dette lån kan tilbyde meget mere end andre typer af lån. Kreditkort er ikke altid dårlig. Overveje, om du bør tilføje et par til din finansiel portefølje.