Kategorier
Finans

Kinas indsats for at gennemføre kollektiv løn – Udtalelse

En person kan have været sammen med en lokal, der ikke gjorde, hvad de skulle have. Ligesom hvis du måske vurderer noget på Yelp eller Amazon, er der nogle mennesker, der giver en union en 5-stjerneklassificering og sandsynligvis nogle, der kan give den specifikke lokale 1-stjerneklassificering. Som et resultat, hvis et felt i en union er lånt, alle de resterende felter er lånt så godt for samme levetid. Ingen erfaring union reps så enten masser af fejl vil blive foretaget eller guild bliver nødt til at ansætte nogle erfarne fagforeningsfolk til at hjælpe setup og køre guild. De fleste mennesker, der køber biler vil se til långivere til at hjælpe dem ud med finansiering, da købe en bil all-cash kan koste tusindvis af dollars. Du er nødt til at forhandle og vælge den bedste aftale baseret på prisen på bilen og ikke de månedlige betalinger.

At starte et guild fra bunden er en meget dyr og tidskrævende proces.

De to sidstnævnte resultater tyder på, at overskudsdeling fungerer bedst i miljøer, hvor samarbejde ikke naturligt forekommer. Og hvis de gjorde, hvem arbejder ud kontrakterne med virksomheden? Som allerede dækket forsøger at have en juridisk guild, der arbejder overalt i verden på dette punkt er umuligt. Så hvis du har haft et problem med IA eller anden fagforening, bør du kontakte dem og diskutere problemerne. Problemet med vognen og hesten. At starte et guild fra bunden er en meget dyr og tidskrævende proces. Vedtægter og alle andre strukturer skulle udarbejdes og defineres fra bunden. Det ville stadig være op til den enkelte at udarbejde deres egen aftale (som det er i dag), fordi der ikke er nogen gruppe, der har kollektive forhandlinger. Den nuværende arbejdslov giver en kort skitse til kollektive forhandlinger, men det er vanskeligt at håndhæve i praksis på grund af bureaukratiske besvær.

Der er ingen grund for dig at bruge en mægler med så mange muligheder lige ved hånden.

I USA er en gruppe, der har overenskomstforhandlinger, www.akassemedlem.dk/ en union. Dette er en union for freelancere af alle forskellige typer af job for at få sundhedspleje. Ulempen er, at dette kun leverer sygesikring. En lille bank i Texas førte de langt med en 2’er. 53% APY i 2 år med en engangsbump mulighed. Etablerede långivere uden upfront afgifter er den bedste måde at løse ikke permanent kontant spørgsmål hurtigt mens søger efter et job. Hvis din økonomiske viden er på det grundlæggende niveau, som flertallet har, vil du aldrig kunne gøre brug af et pengeinstitut på den rigtige måde. Der er ingen grund for dig at bruge en mægler med så mange muligheder lige ved hånden. Tag dig tid til at undersøge dine muligheder og identificere, hvilke fordele der betyder mest for dig.

Du skal bare tage dig tid til at planlægge for at kende den bedste beslutning for dig på et bestemt tidspunkt. De kunne stemme om en gruppe, der arbejder på en bestemt virksomhed til at strejke, men ville alle arbejdstagere gøre det? De havde tidligere møder med visuelle effekter arbejdstagere og har tilkendegivet deres interesse i visuelle effekter dækning. Vil VFX arbejdstagere underskrive rep kort til denne helt nye guild? Ville have til at etablere en guild først, men hvem vil gøre arbejdet og få pengene? For at VES kan blive en guild eller en brancheforening, skal den lukke sine døre for eksisterende medlemmer og genåbne som en helt anden enhed.