Kategorier
Artikler

Garanteret Cash Flow?

OK, vi ved alle, der er virkelig ingen garantier i dette liv undtagen død og skatter. Men der er måder at sætte dig selv i investeringer i fast ejendom, så du har så tæt på en garanti som kan havde.
Det forekommer, at en af de sværeste ting at gøre i fast ejendom er at have en ejendom i positivt cash flow. Den generelle tommelfingerregel er 1%-reglen. Du bør være at indsamle mindst 1% af værdien af din ejendom hver måned i husleje. Det betyder, at for en $200k ejendom du bør være at indsamle mindst $2000 om måneden i husleje.
Der synes lidt svært at gøre i de fleste store markeder lige nu fordi din typiske hjem kan være langt over $250k og husleje bare ikke komme så højt. Du har $2500 en måneds husleje for en egenskab som det. Eller erklærede en anden måde, du har brug for $2500 en måned cashflow. Aha! Er der en måde at få mere end markedet leje?
Ja er der en måde du kan få væsentligt mere for cash flow hver måned. Det kaldes mulighed for leasing eller leje med forkøbsret. Tillad mig at forklare. De fleste mennesker mener springet fra leje til ejerboliger bare alt for store. Andre har ingen mulighed for at kvalificere sig til pantet. Nogle mennesker tror de skal have 20% ned betaling – lad dem tror det!
Lad os sige, du leder efter $2500 om måneden og markedet huslejer er ikke højere end $2100 eller $2000. Der er en måde at gøre at real estate investering cashflow. Du kan opsøge folk, der kredit-udfordret eller af anden årsag ikke kan eller ikke ønsker at forpligte sig til en pant på denne tid. Du forklare dem, at med en lille udbetaling – dybest set noget over $2000 eller deromkring, kan de få en juridisk mulighed for at købe hus i to år! Den månedlige husleje vil være $2500, $400-$500 er sat mod en udbetaling i fremtiden.
Mange mennesker er villige til at gøre denne mulighed. De har en sikker juridisk mulighed for at købe og ingen forpligtelse hertil. Faktisk hvis de ikke-så meget desto bedre! Her er hvorfor. Du har det i lejekontrakten, hvis de undlader at udøve deres indstilling, det kan enten være udvidet eller de kan miste alle deres akkumulerede ned betaling. Statistisk set, vil de fleste undlade at udøve valgmulighed, så du holder pengene!
De mennesker, der bor i ejendommen er også ikke traditionelle lejere – de er ejere. Det betyder, at de er langt mere tilbøjelige til at tage sig af et sted de køber en mulighed på. Det er endda i leasingaftalen, at de er ansvarlig for al vedligeholdelse-efter alle de planlægger på at det er deres ejendom.
Hvis de går glip af eventuelle huslejer, kan så du få dem mister deres udbetaling penge eller endda fjerne. Traditionelle lejere kan være næsten umuligt at fjerne, men i denne lease option, kan du have sheriff der i et par dage.
Så for at opsummere, få du kontanter i hånden i starten med hvorfor i alverden de lægger. Du har også “garanti” cash flow. Hvordan er det sikret? Bare sørg for at du får nok desuden den mulighed at du dække dit månedlige udgifter. Mulighed for at købe er betalt af nogle ekstra månedlig betaling. Så hvis dine udgifter er $2150 og du indsamle $2500 hver måned, har du positivt cash flow.
Den sidste del af det er salg. Du har det i lejekontrakten at købsprisen vil fastsættes ved fælles overenskomst på et punkt 6 måneder ud fra at udøve denne mulighed. Medmindre der er nogle store marked og økonomi downturn, vil du have mindst minimal påskønnelse på din ejendom.
Så hvis du har været at holde sporet, kan du have kontanter op foran fra mulighed for overvejelse, positivt cash flow, hver måned, og derefter din påskønnelse ovenpå. Så længe du ser for lease option mennesker i stedet for folk, der egentlig bare ønsker at leje, så har du din lejer og positivt cash flow.
Jeg indrømmer, det er svært at gøre det hvor egenskabsværdier er høj, som mit hjem af Boulder, men hvis man ser på mindre fancy eller pebret områder, du bør kunne finde en måde at lease option med garanteret cash flow.
Copyright 2006 Ron LeBlanc